PUOLISYNTEETTINEN EP-RASVA

Huippuluokan voitelurasva, joka tarttuu täydellisesti metallipinnoille. Viisinkertainen kuormituskestävyys. Neljä kertaa vähemmän kulumista, kolme kertaa pienempi energian kulutus ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin. NLGI 2.

KIINNILEIKKAUTUMISEN ESTOTAHNA

Huippuluokan tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen hoitoon. Viisi kertaa helpompi irrottaa, neljä kertaa vähemmän kulumista ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin. Korkea lämpötila-alue: -40°C...+300°C, +1000°C kuivavoitelu.

TEKNINEN VOITELUÖLJY

Huippuluokan voiteluöljy, joka on hyvin kiinnittyvä ja vettä hylkivä. Viisinkertainen voiteluikä ja kuormituskestävyys. Nelinkertainen kulutuskestävyys. Kolme kertaa pienempi energian kulutus ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin.

ÖLJYN LISÄAINE

Korkeateknologinen lisäaine kaikille voiteluöljyille. Lisää voiteluaineen elinikää ja pintapaineen kestoa. Vähentää kitkaa, energian kulutusta sekä melua. Vahvistaa voiteluöljyn suojausominaisuudet korroosiota ja kulumista vastaan.

ERIKOISIRROITUSÖLJY

Huippuluokan öljy vaativaan irroituskäyttöön. Nopeatoiminen, voiteleva ja tunkeutuva irroitusöljy suojaa myös korroosiolta. Viisi kertaa helpompi irrottaa. Parantaa tuottavuutta. Tuote on vettä syrjäyttävä ja kulutusta kestävä.

PTFE-ASENNUSPASTA NSF H1

Elintarvikehyväksytty, valkoinen tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen suojaukseen. Sisältää PTFE-nanopartikkeleita. Vähentää kulumista ja kitkaa. Suojaa korroosiolta ja kiinnileikkautumiselta. NLGI 1. NSF-hyväksytty.

VALKOINEN EP-RASVA NSF H1

Elintarvikehyväksytty, korkeateknologinen EP-yleisrasva, joka tarttuu täydellisesti metallipinnoille. Täysin liukenematon veteen ja vesihöyryyn. Voitelurasva sopii käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. NLGI 2. NSF-hyväksytty.

VALKOINEN ASENNUSPASTA NSF H1

Elintarvikehyväksytty, voiteleva anti-seize tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen suojaukseen. Erittäin hyvin tarttuva, erinomainen kesto vedessä ja alhaisissa lämpötiloissa. Tuote sopii myös elintarviketeollisuuteen. NSF-hyväksytty.

VEDENKESTÄVÄ EP-RASVA

Huippuluokan EP-yleisrasva kehitetty erityisesti merellisiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Nano 2045 on erittäin hyvin tarttuva ja täysin liukenematon veteen ja vesihöyryyn. Moninkertainen voitelun kesto ja kuormituksenkesto. NLGI 2.

ORAPI NORDIC OY AB

Kivipyykintie 10, 01260 Vantaa FINLAND   |   Tel. +358 (0)9 894 6430

sales-finland[at]orapi.com   |   Y-tunnus 1754659-5

www.orapinordic.net

 

Copyright 2023 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved

 

Orapi verkkokauppa

NANOLUBRICANT® on ORAPI Group:in rekisteröity tavaramerkki

Huippuluokan EP-yleisrasva kehitetty erityisesti merellisiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Nano 2045 on erittäin hyvin tarttuva ja täysin liukenematon veteen ja vesihöyryyn. NLGI 2.

ORAPI NORDIC OY AB

Kivipyykintie 10, 01260 Vantaa FINLAND

Tel. +358 (0)9 894 6430

sales-finland[at]orapi.com

Y-tunnus 1754659-5

www.orapinordic.net

 

Copyright 2023 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved